Καλησπέρα αστεράκια μου,

 

Πως είστε , τι κάνετε ; Πως περνάτε την Κυριακή σας ;

Σας ήρθα με καινούργιο ποστ λοιπόν , έτσι για να γεμίσω χρώμα αυτό το απόγευμα της Κυριακής και για να κατακλύσω με μοτίβα και πολύχρωμα patterns την οθόνη σου.

Αν με παρακολουθείς καιρό , ξέρεις τη λατρεία μου για τα μοτίβα και τον έρωτα μου με τον συνδυασμό αυτών. Συνδιάζοντας 2 prints , αμέσως δίνεις άλλη διάσταση στο outfit σου και το κάνεις πολύ πιο stylish και fashion oriented.

Εγώ εδώ έχω φορέσει ένα σύνολο της εταιρίας Marella την οποία αγαπώ και συγεκριμένα από τη συλλογή με την Οlimpia Zagnoli . Eχω ξετρελαθεί με τη συγκεκριμένη συλλογή και όταν είδα τη φουστα αυτή και το πουκάμισο , η καρδιά μου κυριολεκτικά άρχισε να χτυπάει γρηγορότερο. Αυτός είναι ο έρωτας με την πρώτη ματιά , τον οποίο βιώνω κάθε φορά που βλέπω ένα ρούχο που διεγείρει τη φαντασία μου και την όρεξη μου για στιλιστικά πειράματα .

Το μήνυμα του σημερινού ποστ λοιπόν είναι να πειραματίζεστε με χρώματα και μοτίβα , να παίζετε με τα prints και να περνάτε υπέροχα κάθε φορά που δημιουργείτε το επόμενο λουκ σας. Η ζωή μας αποτελλέιτε από πολλές στιγμές και αυτή είναι σίγουρα μια στιγμή που μπορεί να σας γεμίσει αισιοδοξία και χαρά!

Φούστα – Πουκάμισο – Γυαλιά – Μαντήλι  – Καπέλο : Marella – Dil Fashion Group Find HERE | Τσάντα : Escada – Dil Fashion Group Find HERE |