Γεια σας αγαπημένοι και αγαπημένες. Μπήκε το 18 και έσκασα μύτη κι εγώ, ολοφρεσκη , πιο ξεκούραστη και λίγο πιο φουσκωμένη – λόγω φαγητού , μην αγχώνεσαι ! Σήμερα λοιπόν σου ήρθα με το απόλυτο χειμερινό θέμα.  Σήμερα λοιπόν θα σου μιλήσω για  το απόλυτο πανωφόρι κάθε χειμώνα και ειδικά του φετινού. Η γούνα λοιπόν κάθε χειμώνα έχει την τιμητική της μιας και είναι απίστευτα ζεστη, απιστευτα στιλάτη και μπορεί να μεταμορφώσει και την πιο casual εμφάνιση.

 

 

Φέτος λοιπόν οι γούνες άλλαξαν τα κλισέ του κλασικού με τα οποία τις είχαμε συνδυάσει , μιας και έρχονται σε έντονες αποχρώσεις και pop χρωματισμούς. Είναι inspired απο την δεκαετία των 80’s…και τι σημαίνει αυτο? Οι γούνες λοιπόν αυτή τη σεζόν έχουν αρκετό όγκο ,

 

                                                 είναι κυρίως κοντότρυχες , μακρυές ,

 

 

 

είναι boxy ,έχουν βάτες και οι τρίχες τους είναι μαλακές και γυαλιστερές για να θυμίζουν τις αληθινές γούνες που φορούσαν οι γυναίκες κατα τη δεκαετία των 80΄s.  Επίσης , τεράστια τάση στις γούνες φέτος είναι τα σχέδια – μοτίβα. Βλέπουμε καρδούλες , αστεράκια , γεωμετρικά μοτίβα , σε συνδυασμό σχηματων , που δίνουν μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στη γούνα.

 

                                Φυσικά , δε θα έλειπαν και οι γούνες σε παστέλ χρωματισμούς , σε φυσικούς , ζεστούς τόνους , όπως αυτόν της καραμέλας.

 

Αν δεν έχεις λοιπόν στην ντουλάπα σου μια γούνα , τότε πραγματικά πρέπει να επενδύσεις σε μία και δε θα το μετανιώσεις . Επέλεξε κάποια η οποία θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και στο στίλ σου και θα σε βολέψει στην καθημερινότητα σου και φυσικά επέλεγε πάντα οικολογικές και όχι αληθινές!