Αγάπες μου πως είστε;

Εγώ είμαι στον πυρετό των ετοιμασιών για τα βραβεία Marie Claire Blog Awards , στα οποία είμαι υποψήφια στην κατηγορία «Fashion Influencer «. Tώρα λοιπόν βρήκα το χρόνο να μοιραστώ μαζί σας και εδώ την εμπειρία απο τα challenges που είχαμε να φέρουμε εις πέρας για το χορηγό της κατηγορίας μας , την Η&M . Στις 26/7 λοιπον , οπότε και πραγματοποιήθηκε το πρώτο challenge , βρεθήκαμε στο showroom της εταιρίας στο Κολωνάκι στο οποίο παρακολουθήσαμε ένα σεμινάριο από την h&m στο οποίο μας μίλησαν διακεκριμένοι άνθρωποι του χώρου , αλλά και συνεργάτες της εταιρίας , σχετικά με το styling , τη φωτογραφία , το make up και τους στόχους της εταιρίας. Hταν τέλεια γιατί στην ουσία , γνωριστήκαμε καλύτερα με τα κορίτσια ,  ανταλλάξαμε ιδέες , φάγαμε υπέροχα πράγματα (δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο φαγητό!) και γενικότερα ήταν μια απίστευτα ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Την επόμενη μέρα και αφού είχαμε μάθει στην ουσία πολλά καινουργια πράγματατα οποία θα αποτελούσαν εφόδια γαι το δεύτερο challenge , πήγαμε στην Κηφισιά και στο Ίδρυμα εικαστικών τεχνών Τσιχριτζή και φωτογραφηθήκαμε με τα σύνολα που έιχε δημιουργήσει η καθεμία από το φωτογράφο του Marie Claire . Ο καιρός έχω να σας πώ μας πολεμούσε όλες τις μέρες , αλλά όπως θα δείτε , αυτό δε μας πτόησε και οι φωτογραφίες βγήκαν τέλειες.

Ηταν ένα υπέροχο διήμερο που γέμισε όρεξη και γνώσεις . Μου είχε λείψει πολύ η εμπειρία των βραβείων , μιας και ήμουν υποψήφια και το 2016 και ένιωθα σα να ξαναζώ τον πρώτο ενθουσιασμό που είχα νιώσει και προπερσι. Αυτό που αποκόμισα λοιπόν από αυτές τις δύο μέρες ήταν ότι πρέπει να παλεύεις για τους στόχους και τα όνειρα σου , να έχεις να πεις πάντα κάτι καινούργιο για να εμπνεύσεις πραγματικά τους ανθρώπους που σε ακολουθούν καθώς επίσης με βοηθησε να συνειδητοποιήσω για ακόμα μια φορά πόσο τυχερή και ευτυχισμένη είμαι που κάνω μία δουλειά που λατρευω και που κάθε μέρα ξυπνάω , ονειρεύομαι και θέτω νέους στόχους.

Δεν κλείνω εδώ όμως το κεφάλαιο Marie Claire Blog Awards, αφου πολύ σύντομα θα σας έχω ένα τεράστιο Vlog Video από όλη τη διαδικασία των βραβείων , καθώς και καινούργιο blog post απο τή βραδιά των βραβείων .

Mέχρι τότε σας φιλώ και ζητώ τη θετική σας ενέργεια για τα αποτελέσματα!

 

1η μέρα

 

 

2 η μέρα