Κορίτσια μου …

ΑΧ!

Με αυτό το αχ θα ξεκινήσω το σημερινό post , με ένα γλυκό αχ νοσταλγίας. Πήγα για πρώτη φορά κι εγώ σε Fashion Week και δεν ήθελα να γυρίσω. Και πως να θέλω άλλωστε με όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έζησα και είδα εκεί στο Mιλάνο. Όπως σας είπα και πριν , ήταν η πρώτη μου φορά, η αναγνωριστική , όπως συνηθίζαμε να λέμε με την Κατερίνα , τη φωτογράφο μου . Είδαμε υπέροχα shows , βρεθήκαμε σε λαμπερά events, γνωρίσαμε νέους ανθρώπους με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη με εμάς , απ’ όλο τον κόσμο , εμπνευσθήκαμε , μάθαμε , είδαμε από κοντά τα hottest trends αλλά το σημαντικότερο, μπήκαμε στην καρδιά μιας τεράστιας γιορτής , της γιορτής της μόδας. Πραγματικά ήταν μια γιορτή , έτσι τη νιώσαμε. Ο κόσμος ήταν χαρούμενος , δημιουργικός , ελεύθερος. Κανένας δεν νοιαζόταν για το αν το σύνολο του θα φανεί ακραίο στους υπόλοιπους , κανένας δεν περιοριζόταν από τιποτα και απλά όλοι άφηναν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητα τους να αριστουργήσει . Αυτό να σας πω ήταν το ομορφότερο πράγμα που ένιωσα, τη διάχυτη αίσθηση ελευθερίας και εκφρασης. Με σταματούσαν στο δρόμο και μου έλεγαν <<είσαι τέλεια >> , <<λατρεύω το look σου>>, σου χαμογελούσαν , σε χαιρετούσαν και το ίδιο έκανα κι εγώ. Πραγματικά μακάρι να ήταν παντού και πάντα τόσο ανοιχτοι οι άθρωποι , όσο ήταν στο Μιλάνο.

Ηταν σαν να είχαμε ανοίξει τις σελίδες της Vogue και είχαμε βουτήξει μέσα.

Το Fashion week επίσης πέρα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μας χάρησε , μας άνοιξε και τα μάτια . Αυτό λέγαμε με την Κατερίνα . Έδωσε απάντηση σε πολλούς προβληματισμούς που είχαμε η καθεμία για τη δουλειά της. Μας γέμισε έμπνευση και όρεξη και μας έκανε να δούμε τα πράγματα από άλλη οπτική. Πήραμε αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτερες και μας γέμισε με πάθος για καινούργια όνειρα και για κηνύγι νέων στόχων .

 

Επίσης στο Μιλάνο έζησα μια από τις πιο φανταστικές εμπειρίες της ζωής μου , γνώρισα από κοντά την Anna Dello Russo . H Αnna είναι ένα άτομο που ανέκαθεν θαύμαζα απίστευτα . Editor in chief στην Ιαπωνική Vogue και μια έντονη προσωπικότητα που έχει αφήσει το στίγμα της στη σύγχρονη μόδα . Οταν την είδα να κάθεται δίπλα μου απλά , σταμάτησαν τα πάντα , δε μπορούσα να το πιστέψω . Ηταν ευγενέστατη , γλυκήτατη και απίστευτα προσγειωμένη .

Σε αυτό λοιπόν το post ήθελα να σταθώ στο πως ΕΓΩ έζησα το fashion week και το πως ένιωσα τις μέρες αυτές. Η υπόσχεση που δώσαμε  , είναι οτι θα είμαστε εκέι και το Σεπτέμβρη να ξαναζήσουμε αυτή την υπέροχη εμπειρία και να νιώσουμε ξανά τον ίδιο ενθουσιασμό και φυσικά να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Για εσάς που θέλετε να μάθετε τα πάντα για τις τάσεις και τα trends που παρουσιάστηκαν στο Fashion week του Μιλάνο , μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται post στο οποίο θα σας τα μάθω όλα.

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που έβγαλε η Κατερίνα Κοκκινίδου , η φωτογράφος μου , για να πάρετε κι εσείς μια γεύση και θα σας ξαναδώ πολύ , πολύ σύντομα σε επόμενο post.

 

 

                                                                              Photos by : Katerina Kokkinidi  βρειτε την εδώ!